JOI 8 FEBRUARIE 1940

JOI 8 FEBRUARIE 1940
(reţeta zilei)
CREMA DE PORTOCALE. - Se storc 2 porocale, se amesteca zeama cu coaja rasa, 1 lingura de  unt, 4 linguri zahar si lapte pana se formeaza o cantitate de lichid de 375 gr., in care se dizova 25 gr. faina. si se ingroasa pe foc. Alte 2 portocale se desfac felii, se aseaza in cupe , se acopera cu sos si se tin la rece. Se garniseste cu cate o caciulita de frisca si putin sirop de smeura.


(reclamă)
CAFEAUA "IDEAL" ESTE FARA RIVAL
(reclamă)
Bogat asortiment de blanuri fine la GALERIES LAFAYETTE

(recomandare pentru pranz si cina)
PRANZUL
Supa de gulii.
Piept de vitel umplut .
Crema de portocale.

CINA
Omleta cu sunca.
Taitei cu unt.
Iaurt cu zahar.



(ce a completat proprietarul(a) )
Joi 8 Febr.



lapte 6-
paine 2-
sunca  10-
5 kg. zahar cubic 170-
5 kg. zahar tos 160-
transport 10-
bacsis p. adusus zaharului 3-
____
361-

(Dejunul la Aurica)

(reclamă)

CONSERVELE BRAGADIRU
 din peste, legume si fructe sunt cele mai bune.
110

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu