MARTI 23 IANUARIE 1940

(reţeta zilei)
MERE IMPERIALE. - 6 mere mari se curata, se golesc, se fierb în sirop vanilat si se scurg. Cu siropul se îmbiba o foaie de omleta pusă pe farfuria de serviciu, se aseaza merele perste ea, se face o crema groasa din 3 ouă , zahăr, 100 gr. lapte,25 gr. rom, vanilie si 4 foi de gelatină topita, bătute pe foc, apoi se adaugă 200 gr. frisca. Se amesteca cu fructe zaharisite, se umple merele cu crema si se garnisesc deasupra , ornand cu frisca si fructe zaharisite.

(reclamă)
Consumaţi conserve si mustarul STELA

(reclamă)
Batiste, bretele, gulere, cravate, mănuşi la GALERIES LAFAYETTE

(recomandare pentru pranz si cina)
PRANZUL
Pilaf de varză.
Chifteluze moldovenesti.
Salată de fructe.

CINA
Salată de cartofi.
Rasol rece.
Mere imperiale.

(ce a completat proprietarul(a) )
Marţi 22 Ian.

lapte 6-
3 portocale pt. Titi 18-
transport 54-
un lighenas 5-
sora de noapte 200-

____
356-

(dejun la Nely si Florica)

(reclamă)

Batista PYRAMID Reg. prin calitatea ei este preferată de toata lumea.
87

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu